Her kan du se hvilke kanaler der viser de forskellige kampe under kvindernes håndbold-EM i 2022. Slutrunden spilles denne gang som et delt mesterskab i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro i perioden fra d. 4. – 20. november. Det danske landshold er et af de 16 hold, som er med og konkurrerer, hvilket betyder at interessen for at følge slutrunden kommer til at være meget stor.

Det er TV2 der har købt rettighederne til at vise mesterskabet, hvilket betyder at kampene bliver vist på TV2 og TV2 Sport, og at du kan streame dem på TV2 Play.

Bemærk at tiden der er angivet i oversigten, er starttiden for kampen, og at udsendelserne kan starte lidt før.

Komplet TV-oversigt for kvindernes EM 2022

Montenegro - Frankrig
Danmark - Norge

TV-oversigt for hovedrunden EM 2022

Dato Tid Kamp TV
Torsdag den 10. november TBA 3A-2B TV2 Sport
Torsdag den 10. november TBA 2A-3B TV2 Sport
Fredag den 11. november TBA 3C-2D TV2 Sport
Fredag den 11. november TBA 2C-3D TV2 Sport
Lørdag den 12. november TBA 2A-2B TV2 Sport
Lørdag den 12. november TBA 1A-1B TV2
Søndag den 13. november TBA 2C-2D TV2 Sport
Søndag den 13. november TBA 1C-1D TV2 Sport
Mandag den 14. november TBA 3A-1B TV2
Mandag den 14. november TBA 1A-3B TV2 Sport
Tirsdag den 15. november TBA 3C-1D TV2 Sport
Tirsdag den 15. november TBA 1C-3D TV2 Sport
Onsdag den 16. november TBA 3C-3D TV2 Sport
Onsdag den 16. november TBA 3A-3B TV2 Play
Onsdag den 16. november TBA 2C-1D TV2
Onsdag den 16. november TBA 2A-1B TV2 Sport
Onsdag den 16. november TBA 1C-2B TV2 Sport
Onsdag den 16. november TBA 1A-2B TV2 Play

TV-oversigt over slutspillet til herrernes EM 2022

Dato Tid Kamp TV
Fredag den 18. november 15:00 Kamp om femtepladsen TV2 Sport
Fredag den 18. november TBA Semifinale 1 TV2
Fredag den 18. november TBA Semifinale 2 TV2
Søndag den 20. november 17:45 Bronzekamp TV2
Søndag den 20. november 20:30 Finale TV2
  • Freebet der matcher det første beløb du spiller for på live spil på mobilen

  • Min. indbetaling og indsats på 100 kr. til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks. freebet op til 1000 kr.

  • Omsætningskrav: Intet omsætningskrav på gevinster ved frebettet

  • Læs mere om regler og vilkår

18+, Gælder kun for nye kunder bosat i Danmark. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt.

Vær venligst opmærksom på at vores håndbold-EM 2022 TV-tider og kanaler kan blive ændret samt at  em-handbold.dk ikke er ansvarlig for dette. For seneste information anbefaler vi, at I besøger tv2.dk.

📺 Komplet oversigt med TV-tider håndbold-EM for kvinder 2022

Udsendelserne fra kvindernes håndbold-EM 2022 vil i Danmark blive vist på TV2s kanaler: TV2 og TV2 Sport og i nogle tilfælde på TV2 Play. Danmarks kampe vil blive vist på TV2. Inden selve kampene plejer der at blive vist en optakt, hvor status på holdene og kampens mulige udfald diskuteres mellem eksperter og programværter.

TV-rettigheder til kommende udgaver af håndbold-EM

I 2024 og 2026 er det også TV2, som har rettighederne til at sende EM i håndbold. Det betyder at du også i 2024 og 2026 vil kunne se kampene på deres kanaler både under herrernes og kvindernes slutrunder. TV2 har sammen med DR rettighederne til herrernes VM i 2023.

🇩🇰​ Sendinger fra Danmarks kampe

Her oplister vi samtlige sendetider for Danmarks kampe under kvindernes håndbold-EM i 2022. På forhånd har holdet tre kampe foran sig, som alle spilles i løbet af gruppespillet. Lykkes det holdet at gå videre til mellemrunden venter yderligere tre kampe, som vil blive vist på TV2.

  • Fredag d. 4. november kl. 18:00 Danmark – Slovenien
  • Søndag d. 6. november kl. 20:30 Serbien – Danmark
  • Tirsdag d. 8. november kl. 20:30 Danmark – Sverige

Samtlige tider er angivet i dansk tid

🖥️ Se EM online – stream kvindernes håndbold-EM live

Hvis du ikke har mulighed for at sidde foran fjernsynet, kan du også streame håndbold-EM live på TV2 Play. Her kan du streame EM-kampene i realtid men også senere, hvis du ikke har mulighed for at se kampen live. På TV2 Play kan du foruden at se håndbold også se et bredt udvalg af andet sport, nyheder, underholdning og dokumentarer.

At streame mesterskaber på TV2 Play giver en mængde fordele i forhold til at se kampene via de klassiske flow-TV-kanaler. Her kan du nemlig sætte udsendelsen på pause, hvis du har brug for det, og mens der er reklamer på TV-kanalen, får du eksklusive kommentarer fra eksperterne.

For at kunne streame håndbold-EM hos TV2 Play skal du have pakken TV2 Play Favorit + Sport. TV2 Play har også rettighederne til mange andre mesterskaber og ligaer, som du med en konto kan følge på ét og samme sted.

Stream håndbold-EM 2022 på mobil og tablet

En af de absolut største fordele ved at streame håndbold-EM er, at du får en meget større frihed til at se kampene hvor end du befinder dig. Når man er på farten, er det nemmest at følge kampene på mobilen eller på tabletten, hvilket du nemt gør med TV2 Play, som er tilgængelig både til iOS og Android. Her kan du nemt skifte mellem udsendelser, og du kan også fortsætte med at afspille de kampe du har påbegyndt på andre enheder.

Stream håndbold-EM via spilfirmaerne

Foruden at TV-husene har rettighederne til sendinger fra store mesterskaber, så plejer spilfirmaerne også at kunne tilbyde visninger af udvalgte kampe på deres platforme. Det bliver mere og mere normalt, at et firma som tilbyder odds på en EM-kamp også tillader spillerne at følge kampen hos dem, og det gavner deres forretningsmodel på flere måder. Det får spillerne til at blive længere på deres sider, hvilket gør det nemmere at tilbyde liveodds til spillerne på den specifikke kamp.

Hvilke krav der stilles for at man kan streame en håndboldkamp hos et spilfirma er forskellige. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt, at man har en konto hos det pågældende spilfirma, mens andre kun viser kampen for dem, som har satset en vis sum på kampen. Sørg derfor for at tjekke hvilke vilkår der gælder i god tid inden kampen starter.

⏰ Hvornår begynder håndbold-EM 2022?

Kvindernes europamesterskab indledes fredag d. 4. november og afholdes i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro.

📺 Hvem sender håndbold-EM i år?

Det er TV2 som har rettighederne til både herrernes og kvindernes europamesterskab. Kampene vil dermed blive vist på deres kanaler: TV2 og TV2 Sport.

📱 Kan jeg streame kampene fra håndbold-EM?

Samtlige kampe vil være tilgængelige hos streamingtjenesten TV2 Play. Her kan du læse mere om at streame håndbold-EM.