Danmark er kommet exceptionelt godt fra start til EM i herrehåndbold, og det liger at holdet har sat direkte kurs mod guldet.

Efter at have sikret sig maksimum point i gruppespillet med en overbevisende sejr over Portugal, er Danmark nu gået videre til mellemrunden, hvor de sammen med Holland, Sverige, Norge, og Slovenien skal kæmpe om en plads i semifinalerne.

Danmark topper mellemrundegruppen med to point, og står dermed lige med Sverige og Slovenien, men foran Holland, Norge, og Portugal, der endnu ikke har scoret point. Det danske hold skal spille på følgende datoer: mod Holland den 17. januar, mod Sverige den 19. januar, mod Norge den 21. januar, og mod Slovenien den 23. januar, med alle kampe i Hamborg.

Går Danmark videre fra mellemrunden skal de møde et hold fra den anden mellemrunde. Her kan der komme svær modstand som eksempelvis Frankrig eller Spanien.

Først venter Holland altså, og som Danmark har leveret indtil videre kan vi håbe på et godt udgangspunkt for resten af mellemrunden.