Når fløjten lyder i morgen, starter kampen om Europas håndboldtrone. EM i herrehåndbold 2024 forventes at blive en af de mest medrivende turneringer til dato med sit udspring i Tyskland fra den 10. til 28. januar. Fans kan se frem til en fest af højoktan håndbold, og takket være TV2’s dækning, vil ingen gå glip af spændingen.

TV2 har sikret sig rettighederne til at transmittere alle kampe, hvilket betyder at seerne kan følge hvert eneste kast og kontraangreb live. De spændende opgør vil blive vist på TV2s hovedkanal samt på TV2 Sport, og for de fans, der foretrækker streaming, er TV2 Play platformen der leverer alle kampene direkte til dine skærme, uanset hvor du er.

Følg med i EM i herrehåndbold 2024 på radio

For dem på farten, der ikke har mulighed for at se kampene live, vil radioen være en anden fremragende kilde til at følge med i turneringen. Selvom TV2 har tv-rettighederne, vil opdateringer, live-kommentarer og ekspertanalyser være tilgængelige på flere radiokanaler, så passionerede fans kan holde sig ajour med de seneste resultater og højdepunkter, mens de er på farten.

Få det hele med på TV2

Det er ikke kun de live-transmitterede kampe, der vil fange seernes opmærksomhed. TV2s dækning inkluderer også forudgående analyser, eksklusive interviews med spillere og trænere, samt ekspertvurderinger. Så uanset om du er en håndboldentusiast eller blot en sportsfan, der leder efter spænding, så er EM i herrehåndbold 2024 en begivenhed, du ikke vil gå glip af.

Så husk kalenderen: Fra den 10. januar til finalen den 28. januar, er det tid til at heppe på de danske herrer og opleve dramaet, som kun et europamesterskab kan levere. Med TV2s omfattende dækning, både på skærmen og online, er du aldrig langt fra spændingen.

EM bliver fløjtet i gang i morgen kl. 18.00, hvor kampene i Gruppe skal spilles. Frankrig tager her imod Nordmakedonien, inden Tyskland tager imod naboerne fra Schweiz. Danmark starter ud på torsdag kl. 20.30 med en kamp mod Tjekkiet. Hernæst venter Grækenland og Portugal.