Danmark er, som en af de førende nationer i international håndbold, igen klar til at tage kampen op i det kommende europamesterskab. Her kigger vi nærmere på hvem Danmark er i pulje med til EM i håndbold.

Hvem er Danmark i pulje med til EM håndbold?

Ved dette EM er Danmark placeret i en stærkt konkurrencepræget gruppe, som omfatter nogle af håndboldverdenens mest anerkendte nationer. I puljen finder vi Sverige, Spanien, Frankrig, Norge og Island, som alle repræsenterer en rig historik og stærke resultater i tidligere internationale turneringer.

Udfordringerne i Danmarks pulje til EM i håndbold

Tilstedeværelsen af hold som Sverige og Frankrig i puljen betyder, at Danmark skal forberede sig på intens konkurrence lige fra starten af turneringen. Spanien og Norge har også tidligere vist, at de kan præstere på højeste niveau, mens Island ofte har vist sig at være en uforudsigelig og sej modstander.

Denne blanding af hold i Danmarks pulje til EM i håndbold skaber en dynamisk og uforudsigelig indledende runde, hvor hvert eneste spil vil være afgørende for at sikre en plads i de videre faser af turneringen. Med sådanne formidable modstandere må Danmark anvende hele deres dybde og erfaring for at kunne håndtere de taktiske og fysiske udfordringer, som hvert hold vil bringe.

Danmark står over for en stor opgave i denne gruppe, men med et hold fuld af talent og en historik med imponerende resultater, er der en forventning om, at de kan navigere i gruppespillet med succes. Dette EM lover at blive en udfordrende og spændende turnering for alle involverede, og som altid vil Danmark være et hold at holde øje med, når de konkurrerer på det europæiske håndbolds største scene.

EM i håndbold afholdes i Tyskland fra den 10. til den 28. januar 2024.